Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razlikujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Zasebnost in varnost

ELSAT d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost podatkov (zasebnost) uporabnikov spletnega mesta Elsat.si (svojih strank, sedanjih in morebitnih bodočih poslovnih parterjev). Zbrane podatke bomo uporabili, da bi opravili storitve, ki jih ponujamo. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.


Izjava o varovanju zaupnosti podatkov (zasebnosti)


Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželjenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na spletni strani Elsat.si. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) ne bo kršena v nobeni obliki.

Registracija


Registracija ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini Elsat.si je nujen in potreben izključno samo za pravilno in ažurno izvajanje uporabniških storitev. Registrirani uporabniki lahko kadar koli prekličejo svojo registracijo. Če in ko odpovejo registracijo, ne bodo več prejemali e-sporočil. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) bomo zaščitili v okviru te izjave o varovanju zaupnosti tudi v primeru, če se boste odločili za preklic registracije.

Uveljavljanje določil o varovanju zaupnih podatkov (zasebnosti)


Vsi, ki imajo dostop do podatkov o strankah, so dolžni upoštevati ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti). Vsak zaposleni, ki bi kršil ali zlorabil pravila zaupnosti (zasebnosti), bo podvržen disciplinskim ukrepom, vključno z odpovedjo dela ali celo s kazenskimi posledicami.

Povezave


Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih strani. Zavedati se morate, da ELSAT d.o.o. ni odgovoren za določila o zaupnosti podatkov drugih strani. Ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti) se nanašajo samo na podatke, ki smo jih zbrali na tej spletni strani.

Pristojnost


Če imate vprašanja, težave ali pritožbe glede določil o zasebnosti, nam to lahko sporočite s klikom na KONTAKT, kjer lahko izpolnite kontaktni obrazec.