Prikaz vseh 5 rezultatov

 • SPOT Trace – sledilna naprava

  Ocenjeno 0 od 5
  149,00  z DDV

  Spot Trace s pomočjo satelitskega omrežja ščiti pred krajo vaše dragocenosti (avtomobile, avtodome, motorje, čolne, gospodarska vozila,….) saj vam avtomatsko za vsak premik v določenem časovnem intervalu (5, 10, 30 ali 60 minut) pošlje SMS/email z GPS koordinatami sledljivega objekta.  S pomočjo Google Maps pa potem lahko sledite temu gibanju na vašem telefonu ali računalniku….

 • Thuraya Prepaid Scratch Card 50 Units – vrednosti bon

  Ocenjeno 0 od 5
  65,00  z DDV

  Vrednosti bon za 50 enot. Ob naročilu vam posredujemo kodo za vnos dobroimetja na vašo SIM kartico.  

 • Thuraya Prepaid Plus Card – SIM kartica za satelitski telefon

  Ocenjeno 0 od 5
  90,00  z DDV

  Standardna SIM kartica za satelitski telefon Thuraya. Veljavnost kartice je 12 mesecev in ima naloženo dobroimetje v višini 10 enot. Po preteku 12 mesecev se avtomatsko podaljša – strošek za podaljšanje je 39 enot.

 • Thuraya NOVA SIM Card – SIM kartica za satelitski telefon

  Ocenjeno 0 od 5
  80,00  z DDV

  Za delovanje satelitskega telefona v SAT MODE potrebujemo original SIM kartico providerja. Poglavitna prednost uporabe te kartica je ta, da nam omogoča cenejše klice v Thuraya omrežju v določenih državah. (glej spisek držav) Več informacij na: http://www.thurayarecharge.com/Cost-of-calls-from-my-Thuraya-satellite-phone/ NOVA SIM  Country List: Albania France Luxembourg Sierra Leone Andorra Gambia Macedonia Slovakia Armenia Georgia Malawi Slovenia Austria…

 • Thuraya XT-PRO – satelitski telefon

  Ocenjeno 0 od 5
  989,00  z DDV

  Namenjen profesionalcem z vgrajeno zelo zmogljivo baterijo (do 9 ur pogovora). Posebnost telefona je poleg tega, da ima vgrajen GPS tudi posebna SOS tipka (s pritiskom te tipke se avtomatsko sproži klic na shranjeno telefonsko številko).